Циркулятор SilverCrest для приготування їжі в режимі Су-вид
Метод Су-Вид. Завдяки цьому вишуканому методу приготування м'ясо, риба або овочі готуються особливо дбайливо у вакуумному пакеті. для чистого смаку Цінні вітаміни, поживні речовини та інгредієнти зберігаються максимально можливою мірою, а доданий жир можна повністю виключити.
Су-вид: надзвичайно корисний метод повільного приготування м'яса, риба або овочі готуються виключно дбайливо; зберігають смак і аромат, а також вітаміни та поживні речовини.
Нікого додавання жиру не потрібно використовується для приготування у вакуумі, приготування при низькій температурі, попереднього нагрівання та підтримання тепла
Можна використовувати у всіх термостійких судинах висотою від 15 см. Приготування завдяки електричному регулюванню температури (30-95°C з кроком 0,1°C) та циркуляції води.
Світлодіодний дисплей з таймером та поточною температурою води. Інтуїтивне керування за допомогою сенсорних кнопок.
Можливість встановлення таймера до 99 годин та 59 хв. з інтервалом 1 хв.
Характеристики:
- Нагрівальний елемент з обертається на 360 ° головкою для рівномірної циркуляції та нагрівання води.
- Легке кріплення до краю судини за допомогою затискача.
- Зручне зберігання - не займає багато місця.
- Високо контрастний РК-дисплей.
- Діапазон приготування страв: від 0 до 90 С
- Крок температури: 0.1 °С
- Діапазон часу, що встановлюється: до 99 годин 59
- Максимальний розмір ємності для приготування - 15 л.
- Потужність: 1000 Вт.
- Матеріал: нержавіюча сталь, пластик.
- Розміри: приблизно 8,55 x 39 x 13 см (Ш x В x Г).
- Довжина кабелю: прибл. 150 см.
- Терези: близько 1,5 кг.
Основні | |
---|---|
Призначення | Професійне |
Тип приладу | Апарат Су-вид |
Тип управління | Електронне |
Споживана потужність | 1000 Вт |
Матеріал корпусу | Нержавіюча сталь, Пластик |
Номінальна напруга | 220 В |
Колір корпусу | Чорний |
Стан | Новий |
- Ціна: 4 480 ₴