Кедрова багаторазова дошка для гарячого копчення риби
Додайте вишуканий аромат копчення вашим улюбленим стравам, приготувавши їх на кедровій дошці. Завдяки своїй природній щільності та аромату вони ідеально підходять для приготування риби, птиці чи м'яса.
Рибне філе, приготовлене на дошці з червоного канадського кедра – це особливе! Пряний димок, що виходить від дошки на грилі, огортає вашу страву і надає їй чудового аромату копчення, а сама дошка захищає ніжну рибу від прилипання до ґрат.
Кедрова дошка застосовують для копчення риби, сиру або інших продуктів на грилях з кришкою.
Поставте на грати гриля попередньо замочену дошку. Розігрійте її, доки дошка почне тліти і давати дим. Тільки після цього покладіть рибу на дошку та готуйте її із закритою кришкою при температурі 200 г близько 15 хв до готовності риби всередині.
Дошка використовується від 5 до 10 разів, доки не прогорять остаточно. Розмір 40 х 19,5 х 1 см.
Основні | |
---|---|
Кількість предметів в наборі | 1 |
Матеріал | Дерево |
Стан | Новий |
- Ціна: 350 ₴