Продавець Інтернет - магазин Graffshop розвиває свій бізнес на Prom.ua 5 років.
Знак PRO означає, що продавець користується одним з платних пакетів послуг Prom.ua з розширеними функціональними можливостями.
Порівняти можливості діючих пакетів
Кошик
1303 відгуків

Зараз компанія не може швидко обробляти замовлення та повідомлення, оскільки за її графіком роботи сьогодні вихідний. Ваша заявка буде оброблена в найближчий робочий день.

Інтернет - магазин Graffshop
+380 (95) 924-27-57
Кошик

Дрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 мм

Дрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 мм
  • Дрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 мм, фото 2
  • Дрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 мм, фото 3
  • В наявності

273 ₴

+380 (95) 924-27-57
Ірина
повернення товару протягом 14 днів безкоштовно
У компанії підключені електронні платежі. Тепер ви можете купити будь-який товар не покидаючи сайту.
Дрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 ммДрібна тріска, тирса для холодного копчення з бука 0,3-1 мм
273 ₴
В наявності
+380 (95) 924-27-57
Ірина
Опис
Характеристики
Інформація для замовлення

Зробіть Вашу страву на грилі або в коптильні витонченою за допомогою спеціальної тріски. Така тріска надасть незвичайний смак.

Щепа Бук - найбільш популярна деревина для копчення. Вона підходить для холодного і гарячого приготування різних видів м'яса, риби, курки, сиру і овочів.

Цінність бука в тому, що цей вид дерева вважається екологічно чистим і з димом не виділяє шкідливих токсинів. Але головна перевага - аромат, який виділяється з димом. Він дуже м'який, приємний, унікальний, впливає не тільки на ароматичні властивості виробу, але і на його смакові якості. Завдяки цим всім характеристикам щепа вільхи вважається найкращою.

Розмочіть тріску у воді, покладіть її на вугіллі або у спеціальний контейнер для копчення. Для отримання хорошого стійкого деревного аромату необхідно замочити тріску протягом півгодини, потім відтиснути руками для видалення надлишків вологи і рівномірно висипати на вугіллі.

Можна замочити тріску в простому піддоні із фольги, заливши її холодною водою. Деякі гурмани для того, щоб досягти своєрідного запаху, замочують тріску у вині, пиві або яблучному сидрі. Перед тим, як почати готування, киньте по одній жмені вимоченої тріски на вугіллі з кожного боку, дим при цьому повинен піти практично відразу.

Після закрийте крилькою гриль і відрегулюйте вентиляційні отвори. Диму від однієї жмені тріски вистачає приблизно на годину, тому при готуванні великих шматків Вам потрібно буде додавати нову жменю підсушеної тріски з кожної сторони щогодини разом з новою порцією вугілля.

Якщо Ви хочете отримати яскравий і насичений копчений смак при використанні прямого методу приготування, слід додати мокрі тріски за 5-10 хвилин до закінчення приготування страви.

Характеристики:

  • Фракція: 0,3-1 мм.
  • Вологість: 8-12%.
  • Об `єм: 5 літров.
  • Вага: от 1.5 - 2 кг.
Основні атрибути
Тип деревиниБук, Вільха
Застосування тріскиДля м'яса, Для риби, Для птиці, Для сиру
Мінімальна фракція тріски0.3 мм
Максимальна фракція тріски1 мм
Вологість12 %
Вага2 кг
  • Ціна: 273 ₴

Наскільки вам зручно на сайті?

Розповісти Feedback form banner