Упаковка у вакуумне середовище дозволяє значно збільшити термін зберігання харчових продуктів, надійно захистити їх від втрати смакових якостей та свіжості, надати продукції презентабельний вигляд.
Вакуумні пакети ідеальні для пакування м'ясної та молочної продукції, морепродуктів, риби (замороженої, копченої, в'яленої, сушеної), овочів, фруктів, горіхів, злаків, бобових культур, напівфабрикатів.
Чудові характеристики вакуумних пакетів забезпечують надійний захист вашого продукту.
Переваги:
Зберігають свіжість продуктів протягом усього терміну зберігання.
Захищають продукцію від зовнішніх впливів.
Витримують перепади температури.
Універсальні у використанні
Ідеальні для транспортування
Висока рентабельність використання.
Характеристики:
Розмір: 300 х 400 мм.
Товщина плівки пакетів: 60 мікрон.
Кількість: 100 шт.
Характеристики
Основні атрибути | |
---|---|
Тип | Пакет |
Застосування | Універсальне |
Матеріал | Поліетилен |
Довжина | 300 мм |
Ширина | 400 мм |
Кількість пакетів | 100 шт. |
Інформація для замовлення
- Ціна: 686 ₴